Лошите мисли са лукс, който не можем да си позволим - Питър Макуилямс

Лошите мисли са лукс, който не можем да си позволим

Питър Макуилямс

Лошите мисли са лукс, който не можем да си позволим
Цена: 10.00 лв.
Няма наличност
Код на продукта: 419049
Издателство: Изток-запад
Автор: Питър Макуилямс
Година: 2004-08-28
Превод от английски: Дора янева
ISBN: 9789543217670

Лошите мисли са лукс, който не можем да си позволим - Питър Макуилямс

Тази книга е за всеки човек, страдащ от една от основните болести на нашето време - лошите мисли. Пред вас стои лицензиран експерт в тази област. Аз съм непоправимо пристрастен към черногледо мислене.Виждам една чаша като полупразна не само когато тя е наполовина пълна. Дори да я виждам пълна догоре, пак ме обзема тревога - ей сега ще мине някой да я блъсне и драгоценната течност в нея ще се излее.

Да виждаш света в черни краски и да мислиш все за лошото, още по-лошото и възможно най-лошото е скъпо удоволствие - то ни изтощава умствено, емоционално и физически. Затова казвам, че всяко отдаване на лоши мисли е лукс. Но ако страдате от животозастрашаваща болест - била тя сърдечно заболяване, рак, високо кръвно налягане или каквато и да е друга - лошите мисли са лукс, който повече не можете да си позволите. Тази книга разяснява как да оставите лошите мисли зад себе си. Далеч, далеч назад. Колкото по-далеч зад вас остават те, толкова по-далеч напред ще достигате вие.
Тази книга не е толкова за четене, колкото за прилагане.Не е нужно да я четете от кора до кора. Мисля си, че може да я отворите по което и да е време на коя да е страница и да вземете нещо ценно от нея. Вие сте прекрасен, чудесен, достоен за любов и уважение човек - просто защото ви има на този свят. Тази гледна точка съм възприел аз- Присъединете се към нея за малко - за час, за седмица, за цял живот.- Питьр Макуилямс

Безплатна доставка над 50 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku