3: Корона от позлатени кости - Дженифър Л. Арментраут
- Цена: 24.90 лв.

3: Корона от позлатени кости

Дженифър Л. Арментраут

Цена: 24.90 лв.
Код на продукта: 425495
Издателство: Егмонт България
Автор: Дженифър Л. Арментраут

Импринт: Анишър
Тип: Фентъзи роман
Поредица: Кръв и пепел

Корица: Мека
Формат: 14 x 21
Страници: 672
Isbn/баркод: 9789542726715

3: Корона от позлатени кости - Дженифър Л. Арментраут

Дженифър Арментрауте писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.
Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ „Wicked“ е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман „Don’t Look Back“ е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ „The Problem With Forever“ печели наградата РИТА през 2017 г.
Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин.
Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

happinessbybook.blogspot.com:
Много е приятно, когато не чакаш дълго време, за да прочетеш продължението на книга, която си харесал. Някъде юни месец прочетох „От кръв и пепел“, септември - „Кралство на плът и огън“, а ноември трябва да се издаде и третата част, за която нямам търпение, тъй като вече имам стотици въпроси за потеклото на Попи и какво ще правят двамата с Кастийл оттук нататък.
В ревюто ми за „От кръв и пепел“ споделих, че Попи ме изненадала и то приятно, защото не очаквах да е толкова твърдоглава, борбена и жадна за свобода. Във втората книга нещата не се променят и Попи се бори не само да получи така желаната свобода, но и да намери брат си Иън и да разбере какво точно става с него.
В „Кралство на плът и огън“ има разнообразие от второстепенни герои - Делано, Аластир, Емил, Джаспър, Вонета. Всички те допълват изградения свят и са готови да се изправят пред Възнесените, за да защитят домовете си.
Каквито и съмнения да имах в предишната книга, че новата поредица на Дженифър Л. Арментраут няма да ми допадне, сега те се разбиха на пух и прах. Продължението на поредицата е доста добро и динамично, а финалната сцена е страхотна и поражда още сто въпроса как ще се развие действието в третата книга.
Безплатна доставка над 40 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku