3: Изгубен (+ подарък) - Станислав Койчев – Стан - Цена: 14.90 лв.

3: Изгубен (+ подарък)

Станислав Койчев – Стан

3: Изгубен (+ подарък)
Цена: 14.90 лв.
Код на продукта: 416982
Издателство: Егмонт България
Автор: Станислав Койчев – Стан
Марка: Кубар
Тип: Роман
Възраст: 13+
Корица: Мека
Формат: 13 x 20
Страници: 432 черно-бели
Isbn/баркод: 9789542724605

3: Изгубен (+ подарък) - Станислав Койчев – Стан

Всеки е приятел, всеки е враг. Можеш ли да определиш кой кой е?
Историята на Стефан и Бела поема в нова посока. След лагера в Лос Анджелис те са приети в Нюйоркската академия за изкуства. Тук ги чакат нови приятели, изпитания и неочаквани обрати. Светът на популярните не е толкова бляскав, колкото изглежда отстрани, а най-важното е да си достатъчно силен, за да останеш верен на себе си. Всеки се изгубва във водовъртежа на решения, които взема. Дали героите обаче ще се озоват на правилния път, или ще попаднат в задънена улица? Дали кукловодът, който дърпа конците, няма да се окаже изигран от собствения си сценарий? Ще може ли Стефан да превъзмогне загубата?
Хората идват в живота ни с определена причина – за да го променят, за да оставят отпечатъка си в него. Понякога си тръгват завинаги, но винаги остават на едно място – в сърцето! Не се страхувай, ако някога се почувстваш изгубен, защото тогава даваш шанс на душата ти да се открие наново!
• Специално предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ екземпляри от романа ИЗГУБЕН ще бъдат с подпис на СТАН, придружени от ПОДАРЪК – СУПЕР-ПЛАКАТ, и доставени до шест работни дни след датата на поръчка.
Поръчките на романа от уебсайта www.egmontbulgaria.com участват в жребий за ексклузивен екземпляр с уникална корица на изданието*.
Предложението е в сила до изчерпване на промоционалните количества от подаръка и единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com.
ВНИМАНИЕ: Ако сте непълнолетен и никога не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне. Уверете се, че при финализирането въвеждате точен адрес и телефонен номер. Цената за доставка на 1 екземпляр от книгата е 3 лв. При поръчка на повече бройки, или ако добавите други книги, така че стойността на поръчаните заглавия да надвишава 50 лв., цената за доставка се покрива от издателството. •
Автор
Станислав Койчев – Стан
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku