2: Камък - Цена: 24.90 лв.

2: Камък

2: Камък
Цена: 24.90 лв.
Код на продукта: 419874
Издателство: Егмонт България
Автори: Трейси улф
Тип: Паранормална романтика
Поредица: Копнеж

Възраст: 13+
Корица: Мека
Формат: 14 x 21
Страници: 784
Isbn/баркод: 9789542726388

2: Камък

За автора: Трейси Улф обича вампирите, драконите и всички онези същества, които се пробуждат нощем. Някога професор по английски език, днес тя е посветила цялото си време на писане на мрачни, романтични истории. Живее в Остин, щата Тексас, заедно със семейството си. Официалният ѝ уебсайт е tracywolffbooks.com
„Копнеж“ е първият роман от едноименна поредица за тийнейджъри, определяна като „Здрач“ за едно ново поколение. Романтичен и декадентски разказ за това, какво се случва, когато този, за когото копнееш е и този, заради когото можеш да умреш. Всяка книга надгражда митологията и романтиката от предишния роман.
Правата за екранизация на поредицата са придобити от Universal Pictures.
3: COVET ще излезе у нас през септември.

Ревю във VickyI's Reading Jouney за „Копнеж“
Особено голямо впечатление ми направи изключително детайлния стил на писане на Трейси Улф. Човек все едно наистина се намира в историята като част от нея, а не просто като страничен наблюдател. Едно от нещата, които още дълго ще си спомням ярко, е шахматния сет, на който Грейс се натъква в академията още с пристигането си. Фигурите са така добре описани, че направо имах чувството, че не Грейс, а аз съм хванала една от тях и я разглеждам.
Напоследък рядко чета резюмето на една книга, преди започването й, и съответно в много от случаите не знам какво да очаквам. Моментът на изненадата обаче играе доста добра роля, тъй като шансът да очаквам прекалено много и да остана разочарована е по-малък. За „Копнеж“ например, бях наясно, че книгата бива сравнявана със „Здрач“, както вече споменах, и че е история с вампири. Останах приятно изненадана от факта, че историята се развива в академия (много обичам такъв тип книги). Не бих имала и нищо против самата аз да посетя академия „Катмиър“ и да си направя една обиколка на Аляска, колкото и студено да е. А относно вампирите… такива има, и още как! Моментално си проличава кои герои са представители на тази класа, ако мога да се изразя така. А освен вампири имаме и още толкова много други елементи към историята, които не очаквах! Да не забравяме и всичките шеги, или по-скоро опити за такива, и цялото чувство за хумор на главните герои.
Как се нарича човек, който мрази тикви?
„Антиквар“.
Някои хора може да кажат, че„Копнеж“е пълна с клишета. So be it! Ако преди години сте си падали по „Здрач“, то „Копнеж“ е точно за вас! Ако пък не сте си падали толкова по „Здрач“, но все пак харесвате истории с вампири, дайте шанс на „Копнеж“. В книгата са включени достатъчно обрати, които ще ви държат вниманието до последната страница, а след това ще искате още.
Безплатна доставка над 40 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku