Южняшка кръв - Гуен Бристоу - Цена: 18.00 лв.

Южняшка кръв

Гуен Бристоу

Южняшка кръв
Цена: 18.00 лв.
Код на продукта: 425691
Издателство: Плеяда
Заглавие: Южняшка кръв
Автор: Гуен Бристоу
Преводач:
ISBN: 9789544094195
Корици: Меки
Размери: 13 / 20 см
Брой страници: 344
Език: Български
Жанр: Романтична проза

Южняшка кръв - Гуен Бристоу

Филип й влияеше, опасно при това. Тя слушаше с все по-малко страх дългите му истории за грабежи и кръвопролития.  Още не бе споделил всичко за ужасяващото си минало, но вече й беше ясно, че е грешник, нехаещ за благата на рая или страданията в ада. Ала не му го напомняше. Защото когато бе с него, забравяше всичко, освен колко е привлекателен въпреки белега на лицето му и колко скучен бе животът й, преди да го срещне.

Малко преди Американската революция петнайсетгодишната Джудит Шерами, заедно с пуританското си семейство, търсещо препитание в нови земи, плава с шлеп по Мисисипи. Случайното й запознанство с авантюриста Филип Ларн – очарователен аристократ и контрабандист на роби, ще предопредели съдбата й. Изненадвайки самата себе си, тя избягва с него и става негова съпруга. Филип няма пари, ала е твърдо решен да създаде собствена династия сред горите и непоносимия климат в Луизиана.

Историята на Джудит и Филип е поредица от битки – битка да запазят страстта си един към друг през бурния си брак,  усилието, което им коства да преодолеят несгодите и да заживеят  вместо в колиба в разкошна къща. Сили им дават любовта им един към друг и мечтата за създаване на империя в джунглата на Луизиана. И го постигат, но победата е горчива, защото вечно са заплашени от омразата на хора и от двете раси.

Красиво написан роман за любов, предателства, възмездие и прошка, роман за чара и смелостта на южнячките.

Безплатна доставка над 50 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku