Четвъртата маймуна - Джонатан Баркър - Цена: 19.00 лв.

Четвъртата маймуна

Джонатан Баркър

Четвъртата маймуна
Цена: 19.00 лв.
Код на продукта: 426324
Издателство: Плеяда
Заглавие: Четвъртата маймуна
Автор: Джонатан Баркър
Преводач:
ISBN: 9789544093808
Корици: Меки
Размери: 13 / 20 см
Брой страници: 416
Език: Български
Жанр: Трилър

Четвъртата маймуна - Джонатан Баркър

Джонатан Баркър, чиито творби са сравнявани с романите на Стивън Кинг, Дийн Кунц и Томас Харис, напълно заслужено е наг-раден с „Брам Стокър“ за изключително успешен дебютен роман. Книгите му са преведени в много страни, правата за „Четвъртата маймуна“ вече са откупени от филмова и телевизионна компания.

„Четвъртата маймуна“ е надникване в най-мрачните кътчета на душата, в онази бездна, където се крие истинското аз на всеки човек, и се раждат тайни.. които убиват.

В продължение на пет години У4М (убиецът „Четирите маймуни“) тероризира гражданите на Чикаго.  Полицията е безсилна, жестоките престъпления продължават… докато един ден при транспортна злополука загива човек и в джоба му намират зловеща находка:  бил е напът да достави пратка, доказваща, че е похитил нова жертва, която може би още е жива…

Детектив Сам Портър, главен разследващ на случая с вечно изплъзващия се престъпник, си дава сметка, че дори мъртъв, зловещият злодей не е довършил ужасното си дело.  А след като намира в джоба на мъртвеца дневника му, Портър се вмъква в ума на един психопат и започва да разплита история, неподдаваща се на описание.  Налага се да действа много бързо, ако иска да намери последното похитено момиче, преди то да е намерило смъртта си.  Трябва да го направи, трябва поне за малко да загърби битката с личните си демони, които не му дават покой…

„Четвъртата маймуна“ – най-гениалното начало на роман, което съм чел през годините. Този трилър никога няма да ви разочарова.

 Джеймс Патерсън

Безплатна доставка над 50 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku