Уважаеми Клиенти и Приятели,

С оглед на създалата се ситуация Ви информираме, че от 18.03.2020 година до 29.03.2020 година или до второ нареждане, ние от екипа на BGKnijarnica.com преустановяваме изпълнението на поръчки. Молим Ви най-искрено да ни извините за причиненото неудобство, но считаме, че е отговорност на всички нас да опазим не само своите, но и живота и здравето на близките си, както и на познатите и непознатите ни сънародници. Сега е моментът да покажем на света, че може да не сме сред най-големите, най-богатите или най-силните, но що се касае до опазване на родината и народа си - сме сред най-отговорните, най-обединените и най-дисциплинираните! Животът и здравето на всички нас са по-важни от всичко друго! Вярваме, че колкото и да ни липсвате, а нядяваме се и ние на Вас, като ревностни читатели всеки един от Вас (и от нас) притежава в библиотеката си безценни четива, от които може да се научим и поучим при всеки прочит!

Благодарим Ви, че Ви има и Ви молим с целите си сърца - БЪДЕТЕ РАЗУМНИ - СПАЗВАЙТЕ ВСИЧКИ МЕРКИ! ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СПРАВИМ!

До нови срещи!

Условия на доставка

Условия на доставка

Поръчаните Стоки, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Спиди или Еконт до посочения от получателя адрес или до офис на куриерска фирма Спиди. При доставка до адрес Купувачът трябва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето "Ет." в електронния формуляр "Адрес на доставка" при пускане на Поръчката. В противен случай, доставаката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.

Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от BGKnijarnica.com, без опция да избере друга фирма за доставка.

Цена на доставката

Доставката на Стоки/Услуги, предлагани от BGKnijarnica.com е БЕЗПЛАТНА.

Изключение в цената на доставката се допускат при пратки с тегло над 20.00 кг. В тези случаи куриерската такса се калкулира спрямо условията за калкулация на тежки пратки, на съответната куриерска фирма.

Куриерската такса може да е за сметка на Получателя/Клиента, независимо от стойността на закупената стока/услуга.

Получаване на пратката

За поръчки с наложен платеж:

  • За потвърдерни поръчки до 14:00 часа в работен ден, ще бъдат подготвени и изпратени в рамките на същият работен ден. Ако куриеската фирма доставя пратки за съответното населено място на клиента пратката ще бъде изпратена за получаване на следващият работен ден. За населените места обслужвани по график поръчката ще бъде изпратена за получаване за първият възможен работен ден от графика на куриерската фирма.
  • За потвърдерни поръчка след 14:00 часа ще бъде доставката ще бъде в рамките на втория работен ден или според графика на обслужване на населеното място от конкретната куриерска фирма.

За поръчки с плащане по банка:

  • За поръчките заявени с метод на плащане "По банков път", посочените по-горе правила важат, след постъпване на дължимата сума на Поръчката в банковата сметка на BGKnijarnica.com.
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku