Три романа за ценители: Милър - Спарако - Джет (промопакет)

Три романа за ценители: Милър - Спарако - Джет (промопакет)

Три романа за ценители: Милър - Спарако - Джет (промопакет)
41.93 лв.
Цена: 33.00 лв.
Ограничено количество
Код на продукта: 420294

Три романа за ценители: Милър - Спарако - Джет (промопакет)

Хук - бързи връзки
От: Мишел Милър

 

Да направиш пари и да забравиш себе си!
Ню Йорк Таймс

 

Тод – красив и богат банкер, Тара – перфекционистка, която не успява да угоди на всички, Кели – добро момиче, което пази опасна тайна, и Джош – гениален програмист и бизнесмен, който може да преобрази света...
Какво ги свързва? Едно приложение за секс запознанства, което променя живота им по неочаквано скандален начин.
www.businessinsider.com

 

Интригуващо драматична, хаплива и невероятно забавна книга, разкриваща покварата, която се таи под лустрото на новото висше общество.
www.amazon.com

 

Изключително заплетен сюжет – кариеризъм, къртовски труд, нервни сривове, саботаж, хакерство, подмяна на моралните ценности, дрога, промискуитет, разследване на финансови и криминални престъпления – с постоянно ескалираща скорост. Прецизно и безпощадно изследване на корпоративния свят, сексуалния тормоз и жертването на личното щастие в името на кариерата.
Атмосферата в книгата е убийствено реалистична. Провалът дебне на всяко стъпало от корпоративната стълба.
Ню Йорк Таймс

 

Никой не знае за нас
От: Симона Спарако

 

Тридесет и пет годишната Луче работи като журналист на свободна практика. С приятеля й, бизнесмена Пиетро, от години се опитват да имат дете. Затова, когато най-после забременява, Луче е на върха на щастието. В седмия месец обаче лекарите откриват, че плодът в утробата й не се развива правилно. Консултиращият специалист я съветва да прекъсне бременността по медицински причини, но в Италия законът не го позволява. Пиетро настоява да отидат в английска клиника, където това е възможно. Луче няма близки приятелки, с които да сподели мъката си, и постепенно се отдалечава от Пиетро. Изправена пред невъзможен избор, тя търси помощ в интернет форум. Там стотици жени, преживели подобна драма, разказват историите си и заедно намират сили да продължат напред. Луче и Пиетро са изправени пред съдбоносно решение, но дали няма да намерят утеха един в друг?

 

Винаги шик
От: Тиш Джет

 

Какво от това, че километражът отдавна е минал четиресетте? Gest la vie! Никакво примирение, просто продължаваме напред. Все по-привлекателни, все по-шик!

 

Катрин Деньов, Инес дьо ла Фресанж, Кристин Лагард – французойки на определена възраст, жени с неповторима грация и стил. Коя не би искала да узнае тайната на красотата им?

 

Ето ги и добрите новини. Американската модна журналистика и блогърка Тиш Джет, която от двайсет и пет години живее във Франция, разполага с ключа към разрешаването на загадката. Нейната книга „Винаги шик“ ще ви разкрие кои са тайните, които превръщат французойката във фатална жена.

 

Най-подробно са разгледани изпитаните трикове и съветите на une femme dun certain age, които са напълно приложими и в нашите условия. Ще получите подробни напътствия за дневния и нощния си режим, съвети за здравословно хранене и спорт, идеи за съставянето на съвършения гардероб.

 

Но не само външността има значение; французойките покоряват и с интелект. Те се усъвършенстват и трупат знания през целия си живот, така че винаги да блеснат в разговор.

 

И какво от това, че километражът отдавна е минал четиресетте? Gest la vie! Никакво примирение, просто продължаваме напред. Все по-привлекателни, все по-шик!

Безплатна доставка над 40 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku