Трилогия: Хотелът (промопакет) - Нора Робъртс

Трилогия: Хотелът (промопакет)

Нора Робъртс

Трилогия: Хотелът (промопакет)
Трилогия: Хотелът (промопакет)
Трилогия: Хотелът (промопакет)
Трилогия: Хотелът (промопакет)
Цена: 47.85 лв.
Няма наличност
Код на продукта: 419396
Автор: Нора Робъртс
Корица: Мека

Трилогия: Хотелът (промопакет) - Нора Робъртс

Сега и завинаги - Книга 1

 

​Добре дошли в семеен хотел „Бунсборо“!

 

Или ще бъдете добре дошли след няколко месеца, тъй като в сградата все още се извършва реконструкция.
Братята Бекет, Оуен и Райдър Монтгомъри, начело с ексцентричната им майка Джъстин, притежават строителна фирма. Те обожават работата си: да рушат стени, да изграждат нови, да прокарват електроинсталации... И най-важното – да вдъхват нов живот на изоставени сгради.

 

Затова купуват красива двестагодишна сграда – първата каменна постройка в родното им градче, която е оставена на произвола на времето.

 

Но Бекет, архитектът в семейството, не може да се съсредоточи върху работата си. Първата му любов се е завърнала в града. След като е овдовяла, Клеър се прибира с трите си деца обратно у дома и отваря книжарница.

 

Най-добрите приятелки на Клеър – Ейвъри и Хоуп, и един романтично настроен и леко пакостлив призрак искат да помогнат на двамата. Да им помогнат да повярват, че въпреки неволите, човек не бива да изпуска шанса си да обича.

 

Последният любим - Книга 2

 

Оуен е най-организиран от братята Монтгомъри. Той управлява семейната строителна фирма с желязна ръка. И въпреки недоволството на братята му от несекващите му списъци със задачи, хотел „Бунсборо“ ще отвори врати по график.

 

Единственото нещо, което не влиза в плана на Оуен, е Ейвъри Мактавиш.

 

Ейвъри е собственичка на пицария „Веста“, която се намира точно срещу реновирания хотел. Оттам младата жена с любопитство наблюдава строителните дейности, както и самия Оуен. Получила от него предложение за брак още в детската градина, той никога не е излизал от мислите й. Но привличането, което изпитва сега, е далеч от невинната детска игра.

 

Докато двамата предпазливо преминават от приятелство към нещо различно, официалното откриване на хотел „Бунсборо“ смайва целия град. Но трудното за Оуен едва сега започва. Защото Ейвъри си е изградила защитни механизми, за да не бъде наранявана. На помощ ще му се притекат нейните най-добри приятелки и романтичният призрак Лизи, който обича да заключва вратите и да осигурява усамотение в най-подходящите моменти.

 

От пръв поглед - Книга 3

 

На пръв поглед сдържаният Райдър Монтгомъри е груб и необщителен. Въпреки това жените не могат да устоят на сексапила му.

  На пръв поглед Хоуп Бомон е съвършена. От безупречния й външен вид, изискан стил и усет към красивото до всеотдайността, с която работи като управител на семеен хотел „Бунсборо“. Животът в малкото градче е коренно различен от забързаното ежедневие във Вашингтон, с което Хоуп е свикнала. Само допреди година тя работи в бутиковия хотел „Уикъм“ и със сина на собственика – Джонатан, са сред най-влиятелните двойки в обществото. До момента, в който той не обявява годежа си... с друга жена. Загърбила унижението и стария си начин на живот, сега Хоуп е изправена пред ново предизвикателство – да се справи с искрите, които прехвърчат между нея и Райдър. И докато инатът пречи и на двама им да разкрият истинските си чувства, то романтичният призрак Лизи ще им помогне да повярват в съдбата и в истинската любов.
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku