Трилогия Маестра (промопакет) - Л. С. Хилтън

Трилогия Маестра (промопакет)

Л. С. Хилтън

Трилогия Маестра (промопакет)
Трилогия Маестра (промопакет)
Трилогия Маестра (промопакет)
Трилогия Маестра (промопакет)
44.85 лв.
Цена: 20.00 лв.
Няма наличност
Код на продукта: 418304
Издателство: Хермес
Автор: Л. С. Хилтън
Корица: Мека

Трилогия Маестра (промопакет) - Л. С. Хилтън

Маестра, книга 1

 

Най-горещото заглавие за лятото! По-скандална от „50 нюанса сиво“!

 

Джудит Рашли е асистентка в престижна аукционна къща в Лондон. Образована и с изискани маниери, тя иска да е добро момиче с кариера в областта на търговията с произведения на изкуството. Но когато случайно разкрива машинация за милиони, е уволнена и плановете й рухват.

 

В отчаянието си Джуди заминава с богат любовник за Френската ривиера. Там тя попада в бляскавия свят на милионерите, но всичко се обърква и е принудена да бяга. Оставяйки зад гърба си трупове и финансови измами, Джуди се разделя завинаги с образа на доброто момиче.

 

Тя вече е независима, властна, сексуално разкрепостена.

 

Тя ще прекрачи всички граници, за да постигне каквото желае.

 

Тя е Маестра.

 

Домина, книга 2

 

Дългоочакваното, още по-неустоимо и провокативно продължение на „Маестра“!

 

Джудит Рашли започва нов живот във Венеция под ново име: Елизабет Тиърлинк. Тя е преуспяваща собственичка на художествена галерия, която се наслаждава на парите, лукса и скъпите дрехи, за които винаги е мечтала. Както и на забранените удоволствия зад закрити врати, които градът й предлага в изобилие. Елизабет привлича вниманието на руския олигарх Павел Йермолов, който я кани в имението си, за да оцени частната му колекция от картини. Тя е заинтригувана от него, но докато прави планове за бъдещето, миналото неочаквано я застига.

 

Някой знае какво е направила в Париж и започва да я изнудва. За да си осигури мълчанието му, Елизабет трябва да открие изключително ценна картина на Караваджо. Картина, в чието съществуване дълбоко се съмнява.

 

Елизабет се впуска в издирването й и се потапя в бляскавия свят на свръхбогатите. Този път обаче контролът не е в нейните ръце. Врагът е по-могъщ и безскрупулен от всякога, а залогът е собственият й живот.

 

За да успее, трябва да прекрачи всички граници и да се превърне в Домина...

 

Ултима, книга 3

 

Дългоочакваният завършек на скандалната трилогия

 

В началото бе Маестра. След това – Домина. Сега е ред на Ултима.

 

Красивата собственичка на художествена галерия Елизабет лесно разпознава фалшификатите. В крайна сметка собственият й живот е една илюзия. От истинското й име и самоличност вече няма и следа. Те са дълбоко скрити под мрежа от лъжи и труповете на мъже, безразсъдно изпречили се на пътя й.

 

Елизабет се оказва въвлечена в смъртоносна игра между сръбски подземен бос и корумпиран италиански полицай, който не й е безразличен. Тя е изправена пред огромно предизвикателство: да създаде фалшификат на картина, който престижна аукционна къща да продаде за рекордна сума. За Елизабет възможността да отмъсти и на бившия си шеф е вълнуваща почти колкото нетрадиционния секс, към който е пристрастена. Особено при положение че залогът е собственият й живот и този на мъжа, когото обича.

Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku