Трескави сънища - Дъглас Престън И Линкълн Чайлд - Цена: 15.99 лв.

Трескави сънища

Дъглас Престън И Линкълн Чайлд

Трескави сънища
Цена: 15.99 лв.
Код на продукта: 419597
Издателство: Ергон
Автор: Дъглас Престън И Линкълн Чайлд
ISBN: 9789549625660

Трескави сънища - Дъглас Престън И Линкълн Чайлд

В старата семейна къща в Луизиана специалният агент от ФБР Пендъргаст се натъква на озадачаващ факт, който го връща дванайсет години назад – към жесток инцидент, при който съпругата му Хелън загива. Откритието е слисващо – и ужасяващо.
При лов в Африка Хелън е разкъсана от необичайно едър и свиреп лъв с червена грива – чудовище, за което се носят легенди. Но как е възможно митичното същество да убива хора наяве? Самият Пендъргаст едва не загива, опитвайки се да измъкне Хелън от зъбите на звяра. Сега агентът открива  сериозна причина да не вярва, че смъртта на любимата му жена има нещо общо с мистични сили или с нещастен случай – напротив, вече е сигурен, че някой е инсценирал нейното убийство.
Заедно с верния Винсънт Д’ Агоста, Пендъргаст се впуска в разследване на мистерията – за да попадне в още по-страшен кошмар, от който сякаш не може да се събуди. Като в трескав сън се преплитат загадъчни събития и тежки въпроси: какво се крие в изоставените постройки сред блатата на Луизиана; кой стои зад покушенията срещу Д’ Агоста и дали Пендъргаст сам не е мишена; какви тайни е криела Хелън и дали той познава жената, за която се е оженил? От кого е била убита? И най-вече – защо?
"Трескави сънища“ е гарантиран хит – препоръчваме го горещо!"– Library Journal
Този изобретателен, напрегнат трилър със сигурност ще разшири още повече базата предани фенове на талантливия тандем – Престън & Чайлд. – Publishers Weekly
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku