Ти си любовта - Евтим Евтимов - Цена: 17.99 лв.

Ти си любовта

Евтим Евтимов

Ти си любовта
Цена: 17.99 лв.
Код на продукта: 235929
Издателство: Персей
Автор: Евтим Евтимов
Брой страници: 192

Ти си любовта - Евтим Евтимов

Евтим ЕвтимовТи си любовтаС подарък CD с най-хубавите песни по стихове на поета.
Зарадвай любимия си човек с това разкошно издание, събрало най-хубавите любовни стихове и песни на големия български поет Евтим Евтимов. Като подарък към книгата има компактдиск с много популярни песни в изпълнение на Веселин Маринов, "Шик", "Ритон", Георги Христов, "Домино", "Тангра", "Щурците", "Импулс", "Спринт", Камелия Тодорова, Панайот Панайотов, Катя Филипова, Мариана и Тодор Трайчеви, Диди Господинова, "Трамвай № 5", Йорданка Варджийска и Райко Кирилов, Орлин Горанов, "Козирок", "Кукери".
Евтим Евтимов е поет, създал едни от най-вдъхновените химни за любовта в българската поезия. Изпълнени с нестихваща жажда за обич, те окриляват вече няколко поколения читатели. Те могат да докоснат дори затрупания с работа и делнични грижи човек, в чиито мисли има съвсем малко пространство за поезия. Земни и нежни, искрени и истински, тези стихове проникват в тебе, усещаш как душата ти се изпълва с топлота и потребност да обичаш и да бъдеш обичан.
Затова не е случайно, че поезията на Евтим Евтимов е родила стотици песни, някои от които са вечна и непреходна класика в българската популярна музика. Любопитното е, че по едни и същи стихове са създавани различни песни. Така например в диска към книгата стихотворението "Обич за обич" (по което има 14 песни) звучи в изпълнение на Георги Христов и "Кукери", "Ако ти си отидеш за миг" е изпълнявано от "Импулс" и Катя Филипова, "Целият ми свят" - от "Трамвай № 5" и дуета Мариана и Тодор Трайчеви, "Късно предчувствие" - от Диди Господинова и "Сигнал".

ISBN 978-954-9420-43-2
192 стр., цена 17.99 лв.
с цветни илюстрации;
твърда подвързия;
+ подарък CD
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku