Тежки елементи - Алеко Желязков - Цена: 20.00 лв.

Тежки елементи

Алеко Желязков

Тежки елементи
Цена: 20.00 лв.
Код на продукта: 416961
Издателство: Жанет 45
Автор: Алеко Желязков
Оформление: Христо гочев
Редактор: Здравко дечев
Жанр: Проза
Поредица: --
Брой страници: 348
Дата на издаване: 06.2020
ISBN: 9786191865550
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku