Тайните на гей елита- 2 - Ицо Петрофф - Цена: 6.30 лв.

Тайните на гей елита- 2

Ицо Петрофф

Тайните на гей елита- 2
Тайните на гей елита- 2
Цена: 6.30 лв.
Код на продукта: 224102
Автор: Ицо Петрофф
Издателство: Болд българия
Височина: 135 мм.
Широчина: 200 мм.
Страници: 126
Тегло: 130 гр.
ISBN: 9789549262117
Подвързия: Мека

Тайните на гей елита- 2 - Ицо Петрофф

Продължението на скандалната книга на Ицо Петрофф- Тайните на гей елита 2 само в Книжна борса ИСКЪР.

Легендарният и колоритен рок музикант Ицо Петрофф е певец и композитор. Той е създател на „Арт-Рок-Център” и е мениджър на „Music Stars” - лейбъл за авторски права на поп-рок изпълнители. От 1999 г. Ицо Петрофф е председател на ЛГБТ – „Idea” – сдружение на лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални.
Ицо Петрофф взриви публичното пространство през лятото на 2009 година. В съавторство със Светлана Терзиева-Сеси л той издаде книгата „Тайните на гей елита”. В нея рок динозавърът разказва за известни българи с различна сексуална ориентация. Книгата изчезна светкавично от разпространителската мрежа и поради нечувания интерес беше преиздадена. Ицо Петрофф е автор на още две книги - „Епос за мравките” и „Кралят рок е… гол”.
Година след премиерата на ”Тайните на гей елита” на пазара е продължението й „Тайните на гей елита - 2”. Срещите на Ицо Петрофф с известни хора на изкуството са го превърнали в енциклопедия. В „Тайните на гей елита - 2” читателят ще узнае интересни подробности не само за личния живот и сексуалната ориентация на известни българи. Ицо увлекателно разказва малко известни факти за живота и смъртта на Людмила Живкова. Безкрайно интерсни са историите за любовта между примите на Софийската опера – Лидия Дерменджиева и Жасмина Алое. За известната родственица на Петър Берон – балетната прима Лили Берон, която имала скандална лесбо връзка, за Леа Иванова.
Но не само пикантните подробности са в центъра на вниманието на автора. По изключително увлекателен начин Ицо разказва за създаването и подема на балетното изкуство в България, за София от минали години, за пътуванията си по света.
Легендарният музикант и в тази своя книга прави разкрития, свързани с мутренския период на нашето общество. Той смята, че тези факти е добре да се знаят от повече хора, защото в много случаи, когато има замесени мутри и действащи политици, хората предпочитат да мълчат. Е, всички, които го познават, знаят, че той не е от тях и определено има какво да каже.
Читателят ще бъде шокиран от разказите на Петрофф за киноидола Невена Коканова, за естрадната певица Йорданка Христова . Имали ли са тези стопроцентови жени лесбо връзки?
Включени са разкази и за родни звезди от младото поколение на шоу бизнесаа - Миро и Галка от „Каризма”, Люси Дяковска, Руши Виденлиев.
Черешката на тортата е последният разказ за гейовете в политиката.
В него се въртят имената на Яне Янев, Сергей Станишев, Богомил Бонев, Волен Сидеров. Кой от тях е потръпвал в мъжки опрегръдки?
Не липсват и пикантни случки и лични преживявания, за които Ицо разказва с много чувство за хумор, за оргията му с проф. Владо Кракашев и драматурга Венцеслав Георгиев в Турската баня в Пловдив.
Ицо винаги е твърдял, че не говори неща, които не е проверил и за които не е убеден, че не са истина, затова смята, че няма от кого и от какво да се притеснява.
“Съмнявам се, че някой ще се опитва да оспорва посочените от мен факти. Ако беше така, то защо Лили Иванова не излезе и не каза, че не е правила орална любов на Емил Димитров, както бях написал в първата си книга. Или пък Васил Петров, който не реагира на писанията ми, че е спал с мен. Боби Цанков, когато беше жив, също не се обиди от твърденията ми, че е бил любовник на Клюна, така че няма от какво да се притеснявам.”

Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku