Сърцето на Луцифер - Дъглас Престън И Линкълн Чайлд

Сърцето на Луцифер

Дъглас Престън И Линкълн Чайлд

Сърцето на Луцифер
Цена: 12.00 лв.
Няма наличност
Код на продукта: 425090
Издателство: Ергон
Автор: Дъглас Престън И Линкълн Чайлд
ISBN: 9545301066

Сърцето на Луцифер - Дъглас Престън И Линкълн Чайлд

Странна и необяснима гибел застига проф. Хамилтън пред очите на ужасените му студенти.
Хорас Соутъл е на делови обяд в скъп нюйоркски ресторант, когато буквално от небето – изхвърлен от 24-тия етаж – върху масата му се стоварва обесеният труп на художника Чарлз Дюшам.
Майкъл Декър, висш служител на ФБР, е открит в дома си, прикован за стола със старинен щик...
Серията мистериозни показни убийства не спира, а полицията разполага само с онези улики, които тайнственият килър нарочно е оставил, за да направи загадката още по-заплетена: влакно от плат, произведен в Тибет; въже за бесене с 13 възела, създадени по сложен математически модел; старинно оръжие, необяснимо как изчезнало въпреки усилената охрана...
Лейтенант Винсънт Д’Агоста единствен притежава ключ към зловещата мистерия – писмо от специалния агент на ФБР Пендъргаст, дошло сякаш от отвъдното. Писмо, което разкрива потресаващи тайни и на което никой не вярва... Д’Агоста е принуден да разчита само на себе си в едно разследване, което го изправя пред избора между приятелския и професионалния дълг, превръща го от преследвач в мишена.
А танцът на Смъртта продължава, кухите й очи се втренчват в нови и нови жертви... и в един диамант, червен като кръв и студен като сърцето на Луцифер.
Безплатна доставка над 40 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku