Сърца за изгаряне - Джонатан Баркър - Цена: 25.00 лв.

Сърца за изгаряне

Джонатан Баркър

Сърца за изгаряне
Цена: 25.00 лв.
Код на продукта: 425675
Издателство: Плеяда
Заглавие: Сърца за изгаряне
Автор: Джонатан Баркър
Преводач:
ISBN: 9789544094171
Корици: Меки
Размери: 13 / 20 см
Брой страници: 608
Език: Български
Жанр: Трилър

Сърца за изгаряне - Джонатан Баркър

Момче се запознава с момиче на едно гробище.

Хора в бяло откарват момичето с бял джип.Момчето вижда момичето на същата скамейкав същото гробище година по-късно.Случайност? Обреченост? Съдба?

След трагичната смърт на родителите си Джак Тач живее с леля си Джо. Един ден (по-точно – на 8-ми август), когато двамата с лелята са на гробището, Джак вижда тъмнокосо момиче, седнало на скамейка и четящо „Големите надежди“ от Дикенс. То е осемгодишно, казва се Стела и след минути изчезва, ала хлапакът вече е в плен на мистерията. Стела отново и отново ще се появява в живота му, и то винаги на същото място и на същата дата. Обгърната с тайнственост, загадъчна, дори малко злокобна – той е обсебен от нея.

После… започват да се изникват труповете. Тела на хора, които са обгорени, но дрехите им са непокътнати. Детективите от полицията Брайър и Фогел тръгват по следата и се натъкват на странен факт – ден след поредната среща на Джак и Стела винаги се появява овъглен труп.

А някъде на тайно място, непознато за света, момче без име, известно само като Обект „Д“, живее в пълна изолация. То носи маска и притежава толкова страховита дарба, че е обречено: онези, които го контролират, никога няма да му позволят да напусне секретната лаборатория.

Каква е връзката между Джак и Стела, загадъчните убийства и „Обект „Д“? Какви са злите сили, които са зад един чудовищен проект?

Хорър, трилър, фантастика – Джонатан Баркър разбърква главозамайващ коктейл от тези жанрове. Резултатът? Роман, който не се вписва в рамките на обичайното.

Безплатна доставка над 40 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku