Сделка за милиони - Сандра Браун - Цена: 18.00 лв.

Сделка за милиони

Сандра Браун

Сделка за милиони
Цена: 18.00 лв.
Код на продукта: 425108
Издателство: Ергон
Автор: Сандра Браун
ISBN: 9789549625059

Сделка за милиони - Сандра Браун

Седемте смъртни гряха завъртат перките на този провокативен, напомпан със секс-гориво трилър: похот, алчност, гордост, ярост, завист, рекет и убийство заплашват всеки от участни-ците в драмата. От първата до последната страница неустоима съблазън и грях се борят за надмощие с достойн­ството и любовта.Гриф Бъркет е паднала звезда. След пет дълги години във федералния затвор той най-сетне е на свобода. Но още с пър­вата стъпка навън разбира, че прошка няма. Там не го чака никой - освен ония, заради които е влязъл зад решетките. Старата мръсна игра започва с нова сила и Гриф е притиснат до стената - без чест, без пари, без изход.
Фостър Спийкман - ексцентричен милионер, собственик на авиокомпания - и красивата му жена Лора са златна двойка. Богатството, успехът и любовта им блестят в един живот като щастлива приказка, докато Съдбата не се на­месва жестоко и им отказва онова, което най-много искат... Казват, че не всичко се купува с пари, но може би може да се купи един изпаднал бивш затворник без бъдеще?
И тогава Гриф Бъркет получава най-зашеметяващата и невероятна оферта в живота си: да вземе първо сто хиляди, после половин милион, а след това по един милион долара всяка година... докато е жив. Сделка за милиони. Условието е просто. И разбира се - тайно. Защото е толкова необичайно, че дори коравият бивш затворник е стъписан.
Какво е това - перверзна игра? Лудост? Гриф е шокиран, но още по-шокиращо е, че нито може да приеме, без да из­губи и последните останки от достойнството си, нито да откаже. Иска или не, Гриф ще трябва да влезе в играта на жи­вота си и да я изиграе без право на грешка, а залозите непре­къснато ще се покачват... чак до разтърсващия финал.
„Никой не може да напише толкова горещ съспенс за любовта, както Сандра Браун!” - Publishers Weekly
Безплатна доставка над 40 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku