Розмарин за незабрава - Барбара Дейвис - Цена: 23.00 лв.

Розмарин за незабрава

Барбара Дейвис

Розмарин за незабрава
Цена: 23.00 лв.
Код на продукта: 426334
Издателство: Плеяда
Заглавие: Розмарин за незабрава
Автор: Барбара Дейвис
Преводач: Нина рашкова
ISBN: 9789544094577
Корици: Меки
Размери: 13 / 20 см
Брой страници: 392
Език: Български
Жанр: Романтична проза

Розмарин за незабрава - Барбара Дейвис

Лизи Муун никога не е искала да притежава Лунната ферма. Преди осем години тя напуска градчето Салем Крийк и фермата, за която са се грижили девет поколения жени с магически способности, за да остави зад гърба си слуховете за особеното нас­ледство на семейството си. Благодарение на дарбата и таланта си е достигнала завидна позиция в прочута нюйоркска парфюмерийна компания, ала сега трябва да се върне в градчето и да се сблъска с миналото, което иска завинаги да забрави. Баба º Алтия, обвинена за смъртта на две момичета, вече не е сред живите и º е завещала Лунната ферма.

Единственото желание на Лизи е час по-скоро да продаде фермата и да се върне в Ню Йорк. До деня, в който намира Книгите на спомените, завещани º от Алтия – книги, изпълнени с мъдрост и с вълшебство, с магически билки за всичко и за всички. А и в живота º отново се появява Андрю Грейсън – талантлив архитект, който още от гимназията е влюбен в нея и е почти неин ангел пазител.

Преди завинаги да загърби миналото, Лизи трябва да изчисти петното от името на Алтия, само че някой в Салем Крийк не желае тя да се рови в старата история. Започват анонимни заплахи, на карта е заложен животът º.

Ще остане ли празна нейната Книга на спомените? Та нали в една от тях се казва, че розмаринът пази от забрава?

Роман за приемането на собствените си дарове и за търсенето на собственото си място в света. Книга, която ще намери място в сърцата ви дълго след като прочетете последната страница.Безплатна доставка над 50 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku