Превратности - Сандра Браун

Превратности

Сандра Браун

Превратности
Цена: 14.00 лв.
Няма наличност
Код на продукта: 419612
Издателство: Ергон
Автор: Сандра Браун
ISBN: 000000000000

Превратности - Сандра Браун

# 1 New York Times bestselling author!Колеги, две бивши съпруги и любовници познават Додж Хенли като частен детектив, който не понася правила – нито в професионалния, нито в личния си живот. Дали ще разбие нечие сърце, или ще погази закона за да спипа престъпник, той го прави без никакво колебание или извинение.
Една нощ неочаквано звъни телефонът и някогашната любов на живота му - милионерката  Керълайн Кинг, която дори след 30 г. раздяла продължава да го преследва в сънищата – моли за помощ. Додж има цял кош оправдания, за да отхвърли поканата на Керълайн, и една непреодолима причина да изостави всичко и да отлети към Тексас: вината.
Съзнанието му може и да е замъглено от мъчителни спомени и лоши решения, но разбрал, че опасен преследвач се опитва да убие дъщеря им Бери…  дъщерята, която Додж не познава, той пристига в Хюстън. Додж се присъединява към местния помощник-шериф Скай Ниланд, но тревожната ситуация се влошава още повече, когато преследвачът започва да оставя зловещи следи по смъртоносната си пътека към Бери. Чувствайки приближаването на убиеца, Додж, който е устоял на толкова престъпници и на собствените си саморазрушителни импулси, този път осъзнава, че това ще е битката на живота му.
„Съчетанието от пикантна интрига и приковаваща криминална драма – никой не е по-добър в това от Сандра Браун!” – The San Diego Tribune
„Завладяващо!… Това задължително трябва да се прочете от всеки, който харесва герои като Додж Хенли  – корав нехайник със златно сърце. Феновете на Сандра Браун ще искат да прочетат повече за неустоимия Додж.” – Publishers Weekly
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku