Писмата, които никога не изпратих (+ подарък) - Стефани Петкова– Стефи - Цена: 14.90 лв.

Писмата, които никога не изпратих (+ подарък)

Стефани Петкова– Стефи

Писмата, които никога не изпратих (+ подарък)
Цена: 14.90 лв.
Код на продукта: 417612
Издателство: Егмонт България
Автор: Стефани Петкова– Стефи
Марка: Кубар
Тип: Дневници (личности, герои)
Възраст: 13+
Корица: Твърда
Формат: 16 x 24
Страници: 80
Включва: Бележник, 80 страници
Isbn/баркод: 9789542724209

Писмата, които никога не изпратих (+ подарък) - Стефани Петкова– Стефи

В ръцете си държиш купчина от писма, които събирах на едно място много дълго време. За мен те са много важни и като послания, и като хора, за които са предназначени. Но най-вече за мен е важен изпращачът. Това, което искаш да кажеш на човек, говори повече за теб, отколкото за него. Представям ти моята изповед, болка, огорчение, страст, истина, почит, гняв, любов... Всички тези чувства са много полюсни, но и много истински. Това са моите неизпратени писма.
Стефи събира 20 писма-послания във втората си книга ПИСМАТА, КОИТО НИКОГА НЕ ИЗПРАТИХ и ги споделя с читателите и почитателите си. Това е искрената ѝ изповед към хора, белязали живота ѝ и изградили я като човек и личност. Сред никога неизпращаните послания са такива към най-голямата ѝ фенка, към 16-годишното ѝ АЗ, към момичето, на което се е подигравал целият клас, към момичето, което е бързало да порасне, към идола ѝ и много други.
Освен всичко друго, това са и силни житейски уроци и съкровени тайни, които Стефи споделя с целия свят. Прочети ги!
Към изданието има и специален бележник, в който можеш да започнеш и ти да пишеш своите писма към важни за теб хора.
• Ексклузивно предложение: Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ предварителни екземпляри от книгата ПИСМАТА, КОИТО НИКОГА НЕ ИЗПРАТИХ ще бъдат придружени от ПОДАРЪК - ЦВЕТНИ СТИКЕРИ, и доставениот три до шест работни дни след датата на поръчка. Предложението е в сила до 21 май 2020 г., включително, и единствено за уебсайта egmontbulgaria.com.
В книжарниците ще откриете на 23 май 2020 г. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено.
ВНИМАНИЕ: Ако сте непълнолетен и никога не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне. Уверете се, че при финализирането въвеждате точен адрес и телефонен номер. Цената за доставка на 1 екземпляр от книгата е 3 лв. При поръчка на повече бройки, или ако добавите други книги, така че стойността на поръчаните заглавия да надвишава 50 лв., цената за доставка се покрива от издателството. •
Автор
Стефани Петкова– Стефи
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku