Опасност в червена рокля - Кристина Дод - Цена: 12.99 лв.

Опасност в червена рокля

Кристина Дод

Опасност в червена рокля
Цена: 12.99 лв.
Код на продукта: 419616
Издателство: Ергон
Автор: Кристина Дод
ISBN: 9789549625974

Опасност в червена рокля - Кристина Дод

Хана Грей още изплаща студентския си заем и има нужда от пари. Получава ги по начин, който я вкарва в страхотен скандал, за радост на настървените медии и за ярост на тълпа побеснели наследници на солидно завещание. Красивата Хана вижда снимките си по вестници и телевизии, неизменно придружени с най-грозни обвинения – от прелюбодейство до убийство. И, разбира се, я изхвърлят на улицата, отнемат й лиценза на медицинска сестра, никой не желае поне да я изслуша.
Изоставена от късмета и отчаяна да си намери работа, Хана попада в едно имение, разположено край дивия бряг на Мейн, където се грижи за самотна въз-растна жена. Зловещият дом, невъзможната старица и коварните слуги не є помагат да преодолее чувството, че някой тайно я наблюдава. Внезапно старицата умира, малко след като е доверила на Хана опасна тайна. От този миг нататък наблюдението се превръща в преследване и Хана отчаяно се нуждае от единствения мъж, който може да я опази жива. За нея – той е чаровен лъжец, манипулатор, престъпен тип. За него – тя е опасност в червена рокля, съблазнителна заплаха, пре-града по пътя към истината. Но само пламъкът на страстта ще изчисти заблудите и ще ги изведе към спасението.
„Изключително приятно четиво… увлекателна интрига, енергично действие, живи характери, а горещината на страстта определено се покачва на по-високо ниво. Кристина Дод е майстор!“ – Деби Макомбър
„Истинска звезда в жанра! Кристина Дод пише сил¬но и страстно – и винаги ми доставя удоволствие!“ – Кристин Хана

Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku