Натурални и генномодифицирани разкази - Велко Велков - Цена: 6.00 лв.

Натурални и генномодифицирани разкази

Велко Велков

Натурални и генномодифицирани разкази
Цена: 6.00 лв.
Код на продукта: 224159
Автор: Велко Велков
Височина: 200 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници: 144
Тегло: 200 гр.
ISBN:
Подвързия: Мека

Натурални и генномодифицирани разкази - Велко Велков

Прочетете един от разказите тук: GMO-razkaz1.pdf

Напоследък въпросът за генномодифицираните организми, както ги наричат и означават съкратено ГМО, стана много актуален. Говори се и се пише много, почти ежедневно. Стигна се дори до законодателната му интерпретация. Малко закъсняло, поне за нашата страна, но както се казва в една народна мъдрост, по-добре късно, отколкото никога.
Разказите в тази книга изпреварват по време значително развихрилата се сега полемика и са резултат от наблюдения, преживявания, анализи и размисли по темата в продължение на много години и засягат не само самите ГМО, но и причините, довели до тяхното появяване, както и пагубните последици и ефекти, свързани с тях, не само за човека, но и за живата материя въобще.
В резултат на това, разказите съдържат в себе си излияния и предупреждение, протест и зов за осмисляне на опасностите и коригиране на поведението ни не само по отношение на ГМО, но и по много други въпроси на съвременното човешко общество.
Представени са в лека, достъпна за масовия читател форма и език, с изключение на определено количество „купешки” думи, както ги определя народът, употребени по неизбежност. Потърсено е натуралното начало на редица сравнително слабо изследвани процеси и явления и са предложени модели на поведение на доста объркания обикновен съвременен човек, което да му осигури по-здравословен и благочестив начин на живот и да му спомогне за ориентиране и оцеляване в условията на прекомерно бурното развитие на днешната човешка цивилизация, с опасните и пагубни последици от това развитие.
от Автора
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku