Наследниците - Пени Винченци

Наследниците

Пени Винченци

Наследниците
19.90 лв.
Цена: 15.92 лв.
Ограничено количество
Код на продукта: 226972
Автор: Пени Винченци
Преводач: Цветана генчева
Художествено оформление : Любомир пенов
Превод от: Английски език
Дата на издаване: Септември 2015
ISBN: 9789542818762
Страници: 688
Издателство: Сиела

Наследниците - Пени Винченци

„Пени Винченци ще утоли глада ни за истории като тази на Пепеляшка.“

The New York Times

Търговска къща „Фаръл“ е домът на „Крема“ – забележителен и новаторски продукт за лице, който привлича жените като магнит към възхитителния магазин в Баркли Аркейд в Лондон още от 50-те години на миналия век.

Във „Фаръл“ всеки може да разчита на специално внимание. Основателката на компанията Атина Фаръл си остава легенда и във фирмата, и в кралството си в Баркли Аркейд, а директорът на борда Флорънс Хамилтън работи за козметичните продукти и се слави с изключителната си дискретност. Тя е съветник и в бизнеса, и в живота и пази неизказани тайни, които могат да съсипят някои хора.

Светът на козметиката, разбира се, се променя непрестанно и някога единствената по рода си търговска къща „Фаръл“ сега е в упадък, а верните клиенти са изкушени от по-модерни марки и продукти. Но ето че се появява Бианка Бейли, бизнес дама с неповторим усет, жена, която винаги успява да постигне своето. Атина и Бианка започват битка за бъдещето на търговска къща „Фаръл“. Оказва се обаче, че миналото разкрива опустошителни истории за амбиции, силни личности, страст и чудеса.

Това е история, посветена на оцеляването... и на едно изключително наследство.

„Всички страни на любовта са разкрити в този неповторим роман – от първия цвят на влюбването и плахите му стъпки, през краткотрайната страст за една нощ, чак до единствената любов, тази, която трае с десетилетия.“

Cheddar Valley Gazette

Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku