Мигновено облекчение - Д-р Пеги Брил И Сюзън Сафи - Цена: 8.00 лв.

Мигновено облекчение

Д-р Пеги Брил И Сюзън Сафи

Мигновено облекчение
Цена: 8.00 лв.
Код на продукта: 419590
Издателство: Ергон
Автор: Д-р Пеги Брил И Сюзън Сафи
ISBN: 97895496252

Мигновено облекчение - Д-р Пеги Брил И Сюзън Сафи

Тази уникална книга показва как веднага да намерите облекчение за множество болки – независимо дали са хронични, предизвикани от стрес, или са от онези, които ви нападат внезапно – на работа, в колата или в самолета, когато сте вкъщи с децата, докато се възстановявате от операция, или си почивате в леглото.
„Мигновено облекчение” предлага 100 ясно обяснени, лесни за изпълнение упражнения. Само за 10 секунди те осигуряват незабавна терапия на всяка част от вашето тяло – от главата до пръстите на краката.
Искате да се освободите от напрегнато главоболие? Вратът ви е схванат и раменете ви са „вдървени”? Боли ви гърбът след дългите часове труд? Китките на ръцете ви „въртят” след работа на компютъра? Имате спазми в мускулите? Търсите облекчение от болките в ходилата? ...Тези и още много въпроси намират тук точен и бърз отговор. Надникнете в книгата на д-р Пеги Брил и си изберете подходящ лек за всяка болка – само след 10 секунди ще изпитате истинско и трайно облекчение!
Д-р Пеги Брил е квалифициран специалист по ортопедия и физиотерапия. Частната й практика Brill Physical Therapy притежава три офиса в Ню Йорк. Д-р Брил е консултант на баскетболния отбор към университета Дюк, съветник на топмениджъри от цял свят и сътрудник на Спешъл Сърджъри Хоспитъл и други водещи медицински центрове в САЩ. С нейните компетентни, професионални и практически проверени съвети чрез книгата „Мигновено облекчение” всеки може да си помогне – с „Мигновено облекчение” резултатът е гарантиран!
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku