Майсторите на маркетинга разказват - Колектив - Цена: 22.00 лв.

Майсторите на маркетинга разказват

Колектив

Майсторите на маркетинга разказват
Цена: 22.00 лв.
Код на продукта: 224154
Автор: Колектив
Издателство: Рой комюникейшън
Височина: 230 мм.
Широчина: 160 мм.
Страници: 237
Тегло: 0 гр.
ISBN: 97895493335101
Подвързия: Твърда

Майсторите на маркетинга разказват - Колектив

Лаура Мазур

Луела Майлс

„Майсторите на маркетинга разказват” за днешния завладяващ свят на маркетинга. Авторките на книгата вземат лично интервюта от най-влиятелните мислители на нашата епоха. И така на едно място са събрани актуални възгледи за различни аспекти на маркетинга, придружени с примери за успешни и недотам успешни практики от бизнеса.

„Майсторите на маркетинга разказват” ви представя основните концепции и идеи, от които вие ще сформирате бъдещето на маркетинга.Филип Котлър
Дейвид Аакър
Жан-Клод Лареш
Реджис Макена
Джон Куелч
Дон Пепърс и Марта Роджърс
Патриша Сейболд
Дон Шулц
Лестър Вундерман
Джак Траут
Ал Рийс

За авторите
Лаура Мазур е бизнес писател и партньор в „Райтърс фор мениджмънт“, професионална фирма, специализирана в уменията за писане. Бизнес журналист е от 1978 г. Работила е като редактор на британското списание „Маркетинг“ от 1986 до 1989 г. Има многобройни публикации, сред които седмична рубрика в списание „Маркетинг“ в продължение на пет години. Автор е на наръчници за мениджъри за международен маркетинг и комуникации, публикувани от „Иконъмист интелиджънс юнит енд Файненшъл таймс рипортс“.

След като основаха „Райтърс фор мениджмънт“ през 2004 г., тя и бизнес партньорът й Луела Майлс са работили с много организации и личности, писали са Бели книги, водили са обучения по писане и са били консултанти и редактори на много книги. Завършила е икономика в колежа „Смит“ в САЩ, има магистърска степен със специализация в развитието на Съветския съюз от Лондонския университет.

Луела Майлс е бизнес писател и партньор на Лаура в „Райтърс фор мениджмънт“. Започва да се занимава с журналистика през 1976 г. към Асоциацията на потребителите и през 1980 г. се пренасочва към бизнес писането. Главен редактор на списание „Маркетинг“ е от средата до края на 80-те години. Портфолиото й включва статии по разнообразни теми като корпоративна репутация и спонсорство, публикувани от „Мениджмънт тудей“ и „Интернешънъл маркетинг рипортс“. През последните седем години е била редактор на седмичен бюлетин за медии и на множество статии за количествени изследвания.
Conversations With Marketing Masters
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku