Кръвно братство - Цена: 48.00 лв.

Кръвно братство

Кръвно братство
Цена: 48.00 лв.
Код на продукта: 223836
Издателство: Коала прес
Височина: 285 мм.
Широчина: 220 мм.
Страници: 272
Тегло: 890 гр.
ISBN: 9789549455878
Подвързия: Твърда

Кръвно братство

Мих чиниите на Metallica

Ами... това е! Върхът на моите мечти е в ръцете ви. Когато с Брайън Лю снимахме тези кадри навремето, и през ум не ни е минавало каква историческа стойност ще придобият те след повече от четвърт век. И идея си нямахме колко големи щяха да станат нашите приятели от Metallica, Slayer, Megadeth, Exodus и останалите банди. Ние бяхме просто едни хлапета, които безкрайно обичаха метъла, лягаха и ставаха с него – двайсет и четири часа в денонощието, седем дни в седмицата...

Харалд Оймен


Преди 30 години музиката не струваше

През 1981-ва музиката в Бей Ейрия беше адски скапана. Някога кипящата от живот пънк сцена на Сан Франциско твърде бързо овехтя и се обезличи, докато мръсните стари хипарски групи владееха концертните зали. Пънкът беше единствената музика с някакви топки, но беше започнал да се изражда в ню уейв, който пък ужасно приличаше на диско от 70-те, а това си беше гадно. MTV току-що беше тръгнала, а вече не струваше. През първата година от президентстването на Роналд Рейгън се правеше само скучна, гадна и допотопна музика като за скучни и консервативни времена – нищо общо с лудото време на 60-те или хедонистичното и откачено настроение на 70-те...

Рон Куинтана"Тези неостаряващи исторически кадри са готин спомен за това колко невинни и чисти са били онези времена, много преди всичко да се превърне в голям бизнес. Както казват старите хора - ако не си бил там, няма как да го разбереш.
Надявам се снимките в книгата да опровергаят тази поговорка, като покажат сцената по такъв начин, че по-младите фенове наистина да усетят какво беше чувството да си метъл в Бей Ейрия по онова време. Мисля, че в това отношение книгата ще пожъне успех."

Харалд Оймен


"Книгата не е замислена като история на сцената в Бей Ейрия. Ще ми се тя да се разглежда като пътуване назад - във времето на дънките и кожата, когато нещата бяха напълно прости и тотално метъл. Ако сте били там, надявам се, че тази книга ще ви припомни какво е да се чувстваш млад и непобедим. А ако не сте, докато гледате снимките, не забравяйте, че мнозинството от нас бяхме просто едни непълнолетни хлапета. Бяхме просто хлапета, които се забавляваха, и понякога това забавление беше брутално."
Брайън Лю


Това уникално издание включва над 400 забележителни фотографии, запечатали атмосферата от ранните години на траш сцената, както и разкази от първо лице на ветераните от Бей Ейрия Харалд Оймен, Брайън Лю, Рон Куинтана(Издател на легендарния фензин Metal Mania), Гари Холт(Exodus), Алекс Сколник(Testament) и Роб Флин(Machine Head). От любителския ентусиазъм до световната известност - на страниците на книгата оживяват славни сцени от възхода на траш метъла.
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku