Как да поръчам

Как да поръчам

Избор на продукти, чрез използване на търсачката

Ако знаете наименованието на продукта, който търсите, може да използвате търсачката в горната част на екрана. След изписването на символ в търсачката се появява подсказка, в която ако видите търсеният от вас продукт може да кликнете. Ако не видате желания продукт може да натиснете бутона за търсене (лупа).

Избор на продукти, чрез използване на менютата за категории

Може да прегледате различните категориите продукти, като използвате менютата, разположени в горната част, под логото и търсачката на сайта. При избор на определена категория се визуализират намиращите се в нея продукти. При наличието на голям брой продукти визуализирането се извършва в различни страници, като за преминаването на друга страница може да се използва визуализираното под продуктите меню.

Добавяне на продукт в "количката"

Когато изберете продукт, който Ви харесва и искате да закупите, добавете го в количката чрез натискане на бутона "Купи". Продукта се добавя в "количката за пазаруване", като се визуализира допълнителен прозорец, чрез който може да изберете:

  • да отидите във вашата "количка за пазаруване", като натисните бутона "Виж количката" или
  • да продължите с пазаруването и да изберете още продукти, които желаете да закупите, чрез изборът на бутона "Продължи с пазаруването"
Безплатна доставка над 50 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku