Как да отслабнем трайно и без да страдаме? - Ирина Ставрева - Цена: 13.99 лв.

Как да отслабнем трайно и без да страдаме?

Ирина Ставрева

Как да отслабнем трайно и без да страдаме?
Цена: 13.99 лв.
Код на продукта: 224071
Автор: Ирина Ставрева
Издателство: Издание на автора
Височина: 120 мм.
Широчина: 165 мм.
Страници: 0
Тегло: 100 гр.
Подвързия: Мека
ISBN:

Как да отслабнем трайно и без да страдаме? - Ирина Ставрева

28 дневна програма за отслабване чрез хипноза

Използвайки бързи, мощни и модерни техники, Ирина Ставрева предлага един напълно нов начин за това, как да работите със 100% от вашия капацитет и да превърнете мечтите си в реалност.

Посвещавайки всеки ден по 45 минути от вашето време на този аудио сеанс, в продължение на 28 дни, вие наистина ще постигнете пълен контрол над живота си.
За да позволите на хипнотичните внушения да проникнат ефикасно в подсъзнанието ви е необходимо да седнете или легнете удобно и на тихо, спокойно и безопасно за вас място. Постарайте се да елиминирате всякакви евентуални дразнители, които биха ви попречили наоълно да се отпуснете и да релаксирате. изберете си подходящата за вас светлина, заемете възножно най-удобната поза, затворете очи....и позволете на подсъзнанието си да работи за вас.

"В съвременния свят хипнозата е един от на-ценните инструменти, използвани за усъвършенстването на живота. Чрез хипноза могат да бъдат победени нежелани привички, могат да бъдат формирани полезни навици, може да бъде конструктивно подходено към разрешаването на всеки човешки проблем, истинското щастие може да замени нещастието" Уилям Хюит

Ирина Ставрева е завършила Националният колеж по хипноза и психотерапия в Лондон и е квалифициран психотерапевт. Тя може да ви насочи към вашите собствени нива на успех във всяка желана от вас област. Може да ви даде силата, от която имате нужда, за да направите живота си такъв, какъвто искате той да бъде.

http://www.findyourpotential.co.uk
0886 109 103
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku