Какво желае сърцето - Одри Карлан - Цена: 21.00 лв.

Какво желае сърцето

Одри Карлан

Какво желае сърцето
Цена: 21.00 лв.
Код на продукта: 426321
Издателство: Плеяда
Заглавие: Какво желае сърцето
Автор: Одри Карлан
Преводач:
ISBN: 9789544094607
Корици: Меки
Размери: 13 / 20 см
Брой страници: 332
Език: Български
Жанр: Романтична проза

Какво желае сърцето - Одри Карлан

Свалям пръстена и го поставям върху телефона му до малката розова бележка, която му написах, преди да дойда тук. Само няколко думи, но той ще разбере значението им. „Бъди щастлив. Обикни друга. Полети свободно. Суда Кей.“

„Лети свободно.“ В продължение на десет години тези думи, написани на розова пергаментова хартия с красивия почерк на майка й, са като пътеводна звезда на Суда Кей Рос. Всяка година на рождения си ден тя отваря поредното писмо и се вслушва в съветите на вече покойната си майка, но продължава да пътешества. От Италия до Австралия, от Рио до Русия – Суда е като свободна птица, разперила криле. На двадесет и осмия си рожден ден обаче тя отваря писмото, което я изпраща обратно у дома.

Завръщането в Колорадо означава да се изправи срещу всичко и всички, включително любимата си сестра Иви и първата си любов Камдън Брайънт. С Кам са били заедно четири години и са прекарали една страстна любовна нощ. Той трудно ще й прости, задето е избягала от него. Не е чудно, че е предпазлив, негодуващ… и сгоден за друга. Иви, трудолюбива и много отговорна млада жена, иска сестра й най-сетне да пусне корени. А Суда се пита дали не се е върнала прекалено късно… или пък сърцето й никога не е напускало родния дом.

„Какво иска сърцето“ – роман за мечти, за безусловна любов и как да разберем кога да се вкопчим в тях и никога да не ги изпускаме.  

Безплатна доставка над 50 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku