Изкушение - Лайза Клейпас - Цена: 16.00 лв.

Изкушение

Лайза Клейпас

Изкушение
Цена: 16.00 лв.
Код на продукта: 419627
Издателство: Ергон
Автор: Лайза Клейпас
ISBN: 9786191650576

Изкушение - Лайза Клейпас

Лайза Клейпас се завръща с нов, дългоочакван роман, който стана бестселър в класацията на Ню-Йорк Таймс: „Изкушение“ е първият от сагата за клана Рейвънел и веднага грабна вниманието на стотици хиляди читатели.
ОБРАТ НА СЪДБАТА…
Девън Рейвънел, истински светски лъв, отдаден на сърдечни завоевания и безгрижен живот в Лондонското висше общество, внезапно се сдобива с графство. Наследената титла идва с отговорности, които той категорично не желае да поеме, както и с... повече от една изненада. Новото му имение е затънало в дългове, а трите сестри на починалия граф продължават да заемат къщата, заедно с Катлийн, лейди Триниър – красивата млада вдовица, чиято решителност, остър ум и още по-остър език го влудяват и предизвикват.
СБЛЪСЪК НА ВОЛИ…
Катлийн Триниър знае повече от добре какво е да се довериш на безскрупулен мошеник като Девън, особено щом е от фамилията Рейвънел. Но огненото привличане помежду им е невъзможно да се отрече и Катлийн е изправена пред непосилна задача: да се пребори със себе си, или да капитулира пред неудържимото си увлечение, но преди това да пречупи съпротивата на Девън и… да го превърне в нов човек. Борбата за оцеляването на наследството усложнява нещата все повече и въпросът „кой кого“ става съдбоносен. И Девън, и Катлийн нямат намерение да се откажат – нито от амбициите си, нито от огромното изкушение, което ги тласка един към друг и им готви главозамайващи изненади…
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku