Зад кадър - Сандра Браун

Зад кадър

Сандра Браун

Зад кадър
12.99 лв.
Цена: 11.69 лв.
Няма наличност
Код на продукта: 419582
Издателство: Ергон
Автор: Сандра Браун
ISBN: 9789549625431

Зад кадър - Сандра Браун

Дерек Мичъл е блестящ адвокат от защитата, истински питбул в съдебната зала – агресивен, безпощаден, хладнокръвен. Но когато в самолета от Париж до него сяда непозната, но изумително красива жена, неочаквано и за себе си той губи самообладание… не, направо губи ум, разум и всякакви задръжки! Час по-късно Дерек е преживял над облаците най-зашеметяващия секс в живота си, а на земята го разтърсва нов шок: осъзнава, че дори не знае името на внезапната си партньорка. Опитът му да поправи грешката среща ледена враждебност и… загадъчни думи. С усмивка на картоиграч, току-що прибрал всички чипове на масата, непознатата произнася хладно: „– Вътре сте, господин Мичъл. Капо.“ И го зарязва.За настървените репортери убийството на милионера Пол Уилър има всички черти на сензационен хит: семейни съперничества, неизчислимо богатство, известен бизнесмен умира в ръцете на своята държанка Джули Рътлидж… Взрян в телевизора, Дерек подскача като ударен от ток – това е тя, непознатата от самолета!
И колелото на събитията се завърта бясно. Семейство Уилър наема Дерек за свой адвокат, Джули и племенникът на убития си разменят тежки обвинения, а полицията уличава Джули в лъжа и укриване на факти. Вбесен, Дерек осъзнава че… изгаря от ревност към Джули и пос-ледния є любовник, но и по-зле – че е вкаран в опасен сценарий, който му връзва ръцете така, че не само го лишава от случая, но може да му коства и кариерата. Но чак до последния внезапен обрат никой не знае кой какъв е зад кадър.
САНДРА БРАУН – #1 New York Times Bestselling Author
е написала 57 бестселъра, преведени на 33 езика по цял свят и издадени в над 70 милиона тираж. Но тя никога не лежи върху стари лаври и с най-новата си книга „ЗАД КАДЪР“ отново е на върха: този роман сп. „Пъблишърс Уикли“ нарече „суперлативен романтичен трилър с многобройни внезапни обрати, водещи към неистов финал“, а сп. „Буклист“ окачестви като „напрегнато, удовлетворяващо интересно четиво“.
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku