Епилоgoбог - Орлин Г. Орошаков - Цена: 8.00 лв.

Епилоgoбог

Орлин Г. Орошаков

Епилоgoбог
Цена: 8.00 лв.
Код на продукта: 223903
Автор: Орлин Г. Орошаков
Издателство: Гутенберг
Височина: 230 мм.
Широчина: 165 мм.
Страници: 460
Тегло: 800 гр.
ISBN: 9549943801
Подвързия: Мека

Епилоgoбог - Орлин Г. Орошаков

"Нямало едно време. Никакво... Време. Изобщо... Имало само игра. Лисича. С пълна уста. Разквадратена от болка и пирони като... Опус №25 и... Кифла без мармалад оставена за египетска котка на безпокрив. В очакване на сняг последен пред череша с панталони. Колко думи... Не ми се броят, но сигурно са повече от 16. Трябва да са повече. Всяка една означава нещо, а всички заедно... Но... има и други. Много. Ами онази с осемте букви. The Webster's дава 16 значения за същата. Първите две значения са най-популярните и най-съмнителните. Останалите са...

Едно време.

Го нямало. Времето на безпокрива, високо над черешата с панталони след последния сняг, където... Египетската котка наблюдавала с пълна уста... Лисичата игра в квадрата, до недокосната кифла без мармалад. В двора за антирицарски турнири... Докато всички слушали фокстрот с дъх на къпини..

Думите не са като цветовете, въпреки че са... Не са думите като цветовете, въпреки че са. Думите са като черното и бялото, въпреки че не са. Звученето на думите трябва да е някъде между тоналността на С. Т. и Т. М. Имам предвид двама пианисти.

Думите трябва да са композирани в собствена гама, намерена, открита, преоткрита в спектъра на влиянията, обонянията и омерзенията. Спектакъл без зрители... е думата до определен момент. Седяща сама в тъмния партер на... безразличието. Лицето на думата е бледо и банално само по себе си. Характерът й зависи от съседните физиономии.

Имало едно време безвремие в разквадратената игра на лисиците с пълна уста, като... Кифла без мармалад на безпокрив, очакваща египетската котка... Затрупана от последния сняг до череша с панталони в двор с къпинен дъх, докато антирицари танцували фокстрот.

Как с думи да нарисувам... Ненарисуваното. Прав. Пред опръскания квадратен олтар, където доминиращо е черното. Ще ги изчегъртам в тухлената стена след всички тези години, в тази къща без стаи, но с много врати...

По безвремието на едно време... След последния сняг, египетски лисици и котки играели с пълна уста на квадратна игра без мармалад. Под

Безпокрив от череша с панталони, но още тогава обръщали някакво внимание на рицарските анти-турнири фокстротиращи с отдавна забравения дъх от капини..."

Орлин Г. Орошаков

0886 109 103
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku