Духовният път към богатството - Дийпак Чопра - Цена: 17.99 лв.

Духовният път към богатството

Дийпак Чопра

Духовният път към богатството
Цена: 17.99 лв.
Код на продукта: 425584
Издателство: Бард
Автор: Дийпак Чопра
Подвързия: Мека
ISBN: 9786190301295
Дата на издаване: 04.04.2022
Брой страници: 288

Духовният път към богатството - Дийпак Чопра

Как да постигнете просперитет във времена на страх и несигурност!

Много от нас живеят с нагласата за липса, недостиг и ограничения. Фокусираме се върху онова, което нямаме − финансова сигурност, увереност, успех в любовта, поради което се чувстваме неуверени и неспособни. Мислим си, „Ако имам тези неща, ще бъда щастлив“. Но като измерваме богатството в пари или материални придобивки, се чувстваме изтощени и духовно празни. Непрестанната борба за „още и още“ означава, че егото направлява мислите, действията и реакциите ни, а това ни пречи да постигнем нещо много по-важно – усещане за вътрешен покой и удовлетворение.

Но има един духовен път към просперитета и богатството, който предоставя достъп до несметните съкровища на вселената и необятните възможности на живота.

В „Духовният път към богатството“ Чопра разкрива пътя към успеха и благополучието, като помага на читателите да използват дълбокото усещане за осъзнаване, за да променят живота си из основи. Като комбинира древни традиции и духовни практики с опита, който е натрупал през десетилетията като водеща фигура в медицината, съблюдаваща връзката между тялото и духа, Дийпак ни показва как да се избавим от внушеното ни усещане за ограничения и страх, за да постигнем истинско изобилие във всички аспекти на живота. За тази цел той предлага план от седем стъпки заедно с медитации и духовни техники, които ще ви помогнат да концентрирате вниманието, енергията и интуицията си, за да постигнете стабилност, благополучие, прозрение, творческо вдъхновение, любов и истинска сила.
Безплатна доставка над 50 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku