Декамерон - Джовани Бокачо - Цена: 3.78 лв.

Декамерон

Джовани Бокачо

Декамерон
4.20 лв.
Цена: 3.78 лв.
Код на продукта: 240402
Издателство: Пан
Автор: Джовани Бокачо
Издадена: 2007
Корица: Мека
Страници: 128 страници
Размери: 130x200
ISBN: 9546575402

Декамерон - Джовани Бокачо

Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku