Две невероятни истории: Наследниците, Музата (промопакет)

Две невероятни истории: Наследниците, Музата (промопакет)

Две невероятни истории: Наследниците, Музата (промопакет)
37.80 лв.
Цена: 25.00 лв.
Ограничено количество
Код на продукта: 420083
Издателство: Сиела
Корица: Мека

Две невероятни истории: Наследниците, Музата (промопакет)

Наследниците
От: Пени Винченци

 

„Пени Винченци ще утоли глада ни за истории като тази на Пепеляшка.“
The New York Times

 

Търговска къща „Фаръл“ е домът на „Крема“ – забележителен и новаторски продукт за лице, който привлича жените като магнит към възхитителния магазин в Баркли Аркейд в Лондон още от 50-те години на миналия век.

Във „Фаръл“ всеки може да разчита на специално внимание. Основателката на компанията Атина Фаръл си остава легенда и във фирмата, и в кралството си в Баркли Аркейд, а директорът на борда Флорънс Хамилтън работи за козметичните продукти и се слави с изключителната си дискретност. Тя е съветник и в бизнеса, и в живота и пази неизказани тайни, които могат да съсипят някои хора.

 

Светът на козметиката, разбира се, се променя непрестанно и някога единствената по рода си търговска къща „Фаръл“ сега е в упадък, а верните клиенти са изкушени от по-модерни марки и продукти. Но ето че се появява Бианка Бейли, бизнес дама с неповторим усет, жена, която винаги успява да постигне своето. Атина и Бианка започват битка за бъдещето на търговска къща „Фаръл“. Оказва се обаче, че миналото разкрива опустошителни истории за амбиции, силни личности, страст и чудеса.

 

Това е история, посветена на оцеляването... и на едно изключително наследство.

 

„Всички страни на любовта са разкрити в този неповторим роман – от първия цвят на влюбването и плахите му стъпки, през краткотрайната страст за една нощ, чак до единствената любов, тази, която трае с десетилетия.“
Cheddar Valley Gazette

 

Музата
От: Джеси Бъртън

 

От автора на световния бестселър „Миниатюристът“ идва история за трагична любов и стари тайни на фона на Гражданската война в Испания

 

В един горещ юлски ден през 1967 година животът на Одел Бастиен се променя из основи. След продължителна борба да открие мястото си в големия град, от напускането на дома си в Тринидад, Одел най-накрая намира работа като секретарка на бляскавата и мистериозна Марджъри Куик. Марджъри управлява престижна лондонска галерия и още от първата им среща взема Одел под крилото си. Въпреки това тя си остава истинска загадка… не по-малко тайнствена от изгубената картина шедьовър, която намира дом в галерията.

 

Тайната история на картината се простира чак до 1936 година, в стара къща в провинциална Испания, където Олив Шлос, дъщеря на известен търговец на изкуство, крие собствените си амбиции на художник. В нейния крехък рай обаче нахлуват художникът революционер Исаак Роблес и сестра му Тереса, които постепенно се превръщат в неотменна част от семейство Шлос… с неочаквани и трагични последствия.

Безплатна доставка над 40 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku