Дарбата - Нора Робъртс - Цена: 19.99 лв.

Дарбата

Нора Робъртс

Дарбата
Цена: 19.99 лв.
Код на продукта: 426366
Издателство: Бард
Автор: Нора Робъртс
Подвързия: Мека корица
ISBN: 9786190302797
Дата на издаване: 2024-06-17
Брой страници: 512

Дарбата - Нора Робъртс

Той се бори, за да убива. Тя се бори, за да живее...

Авторката на стотици бестселъри Нора Робъртс ни представя нов роман за трагедия и травма, за любов и семейство, и за злото, което дебне.

Всеки юни семейство Фокс се качва на колата и отива в живописния Кентъки, за да остави децата си за двуседмичната им ваканция при баба. Тук дванайсетгодишната Теа може да тича на воля и да помага в приготвянето на домашен сапун. На следващия ден родителите ѝ потеглят обратно за Вирджиния, без да подозират, че съдбата им е подготвила среща с чистото зло. С убиец.

След няколко дни в Кентъки Теа и баба ѝ Луси се събуждат от един и същ кошмар. И макар че двете почти не говорят за общата си специална дарба, през онази нощ веднага разбират, че се е случило нещо непоправимо и че родителите на Теа са мъртви.

След кончината им децата остават при баба си в Рожков дол, а благодарение на Теа убиецът на родителите им е осъден да прекара остатъка от живота си в строг тъмничен затвор.

Минава време, Теа намира приятели, работата, за която е мечтала, а също и любовта. Но способността ѝ да провижда в умовете и душите на хората хвърля сянка върху всичко това и макар Луси да го нарича дарба, за Теа то е по-скоро проклятие. Защото затворникът, който е съсипал детството ѝ, притежава същата способност. Макар да ги делят стотици километри, Теа чува изкривените му мисли и вижда ужасните неща, които е извършил. Той го знае и копнее за отмъщение. И сега, след дълга и мълчалива битка, може би е дошло времето двамата да се сблъскат лице в лице и ум в ум...
Безплатна доставка над 50 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku