Второ действие - Даниел Стийл - Цена: 19.99 лв.

Второ действие

Даниел Стийл

Второ действие
Цена: 19.99 лв.
Код на продукта: 426348
Издателство: Бард
Автор: Даниел Стийл
Подвързия: Мека
ISBN: 9786190302599
Дата на издаване: 05.03.2024
Брой страници: 256

Второ действие - Даниел Стийл

Слава, власт, успех, щастие...

В този завладяващ роман на Даниел Стийл холивудски директор на известно студио търси ново начало, когато в кариерата му настъпва неочакван обрат.

В продължение на почти двайсет години Анди Уестфийлд разполага с всички атрибути на успеха в кариерата: зашеметяващ кабинет на четиресет и четвъртия етаж, лоялна асистентка, която само дето не чете мислите му, достъп до частен самолет и служебни автомобили. Анди винаги е поставял кариерата си преди брака и сега, наред с дъщеря му и малките му внуци, тя е единственото нещо, което наистина обича.

Но светът на Анди внезапно се срива. Студиото е продадено и синът на новия собственик иска мястото на върха. Уволнен и унизен, Анди изпада в депресия. Когато умът му се прояснява, той решава да се махне колкото се може по-далеч от Лос Анджелис, докато нещата се уталожат и не намери нов път.

Анди взема под наем къща в малко, забравено крайбрежно градче на два часа път от Лондон. След пристигането си наема местна жена да му помогне да сложи в ред делата си. Бивша журналистка, Вайълет Смит също е на кръстопът и тази временна работа изскача в подходящия момент, за да й помогне да свърже двата края. Но когато Вайълет забравя ръкописа на недовършения си роман в кабинета на Анди, той не успява да овладее любопитството си и е запленен от историята, която плаче да бъде адаптирана за големия екран. Възможно ли е това да е чудото, което и двамата са търсили?

Във „Второ действие“ Даниел Стийл представя стопляща сърцето история за предизвикателствата, които носят нови възможности, а отъпканият път невинаги води до идеалния край.
Безплатна доставка над 50 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku