Всичко, което трябва да знаете за Пъблик Рилейшънс - Антъни Дейвис - Цена: 20.00 лв.

Всичко, което трябва да знаете за Пъблик Рилейшънс

Антъни Дейвис

Всичко, което трябва да знаете за Пъблик Рилейшънс
Цена: 20.00 лв.
Код на продукта: 223869
Автор: Антъни Дейвис
Издателство: Рой комюникейшън
Височина: 230 мм.
Широчина: 155 мм.
Страници: 288
Тегло: 340 гр.
ISBN: 9789549335064
Подвързия: Мека

Всичко, което трябва да знаете за Пъблик Рилейшънс - Антъни Дейвис

Знаете ли какво точно е пъблик рилейшънс? Или представата ви за ПР е формирана най-вече от медиите чрез безкрайния поток от понятия като ПР трикове и ПР дейности, които всъщност загатват за някаква измама? Каквото и да си мислим за ПР, той става все по-важна част от съвременния мениджмънт и от живота като цяло.

И така, какво е пъблик рилейшънс?

Това изключително четиво ви дава отговорите на повече от 500 въпроса, които ще изяснят същността на пъблик рилейшънс по разбираем за всеки начин. Уважаваният ПР практик Антъни Дейвис разяснява пъблик рилейшънс и възможностите му, оборвайки погрешната интерпретация, преувеличението и объркването, които споменаването на ПР нерядко създава.
Пълна с реални примери и обяснения, както и с анекдоти, тази, обобщаваща ПР практиката, книга дава отговор на въпросите, които винаги сме си задавали:
• Голяма част от ПР са просто скъпи вечери и коктейли, нали?
• И все пак журналистите са тези, които определят новините?
• Може ли компетентният мениджър сам да се справи с ПР?
• Как лобирането може да ни помогне, ако не сме политици?
• Средствата на публичността имат ли някаква стойност?

Ако искате да разберете дали ПР може да е от полза за организацията ви, ако ви предстои за първи път да управлявате ПР кампания, ако трябва да преосмисляте стойността на настоящите си ПР усилия или пък планирате да промените целта и посока му, „Всичко, което трябва да знаете за ПР” е безценно ръководство, което ще ви помогне по-ясно да видите проблемите и процесите. Ако пък сте студент по пъблик рилейшънс, книгата ще отговори на въпросите, на които учебниците не могат.


Антъни Дейвис е писател, консултант и лектор по маркентингови и бизнес комуникации. Преподава ПР и води обучения по ПР и маркетинг. Създава и управлява успешни ПР програми в частния и неправителствения сектор и е консултант на много организации от малкия и средния бизнес. Като уважаван практик Антъни Дейвис редовно пише за бизнес медиите и води лекции, участва в дискусии и семинари, организирани от търговски асоциации и бизнес групи, лектор е в няколко университета и е член на оценителния екип на различни професионални сертификационни програми.
0886 109 103
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku