Всичко,което трябва да знаете за ПР - Антъни Дейвис - Цена: 20.00 лв.

Всичко,което трябва да знаете за ПР

Антъни Дейвис

Всичко,което трябва да знаете за ПР
Цена: 20.00 лв.
Код на продукта: 224148
Автор: Антъни Дейвис
Издателство: Рой комюникейшън
Височина: 230 мм.
Широчина: 150 мм.
Страници: 287
Тегло: 0 гр.
ISBN: 9549335062
Подвързия: Твърда

Всичко,което трябва да знаете за ПР - Антъни Дейвис

В последните две десетилетия използването на ПР се разпространява в публичния, в частния, а също и в неправителствения сектор. Той прибавя нови думи и фрази към езика ни и започва да се признава като важен, модерен аспект от мениджмънта.
Книгата “Всичко, което трябва да знаете за Пъблик Рилейшънс” се занимава с най-често задаваните въпроси за ПР. Днес, повече от всякога, хората се чудят дали се нуждаят от ПР, как да: изградят свой бизнес, да увеличат продажбата на стоки и услуги, да развият кариерите си, да станат известни, да спечелят одобрение, да защитят репутацията си, да създадат интерес към своите каузи, да спечелят разбиране и подкрепа, за да постигнат сигурни резултати, да отстояват позициите си, за да избегнат ненужни проблеми или пък за да са сигурни, че хората са правилно информирани и консултирани.
Тези хора изискват отговори на въпроси, формулирани на базата на техните собствени представи и свързани конкретно с целите, които са си поставили. Също толкова полезно би било човек да разполага и с отговорите на въпроси, зададени от други хора. Мениджърите, които все още имат малко или почти никакъв опит в използването на ПР, искат да знаят как може той да им помогне за тяхното управление и искат да получат отговор на език, който могат да разберат.
Тази книга предлага директно, ефикасно и практично ръководство, базирано на много здрава теоретична и практическа основа. Тук авторът предлага 501 въпроса, а отговорите им са кратки, ясни и окончателни и имат за цел да предоставят бързо разбиране на материята.
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku