Бхагавата Премалата – Трета Песен - Цена: 15.00 лв.

Бхагавата Премалата – Трета Песен

Бхагавата Премалата – Трета Песен
Цена: 15.00 лв.
Код на продукта: 417329
Автор:
Издателство: Без посочен издател
Корица: Мека
Височина: 215 мм
Широчина: 140 мм
Страници: 258
Тегло: 240 г

Бхагавата Премалата – Трета Песен

Бхагавата Премалата – Истината за света
(поетичен превод на „Шримад Бхагавата Пурана”)
Бхагавата Пурана или „Шримад-Бхагаватам“ е зрелият плод от дървото на Ведическата литература. Той се намира отвъд всички книги за божествено откровение, защото описва всепривличащия Бог, Абсолютната Истина, разкривайки най-поверителната част от духовното знание.
„Шримад Бхагаватам“ е творба, предназначена както за най-напредналите в духовно отношение личности, които са напълно свободни от материални желания и завист, така и за тези, които, макар и още начинаещи, искрено се стремят към себепознание. В него напълно се отхвърлят измамните пътеки, които си приписват религиозност, докато всъщност мотивацията им е материална, като се излагат висшите принципи на вечната трансцендентална истина. Това повествование действително oтcтранява страданията и дарява съществата с висша благодат, разцвет и просветление.
„Бхагавата Премалата“ – Истината за света е поетичен превод на великата творба, който предава вярно философското съдържание на оригиналния текст, пресъздавайки на български език духовната реалност на „Бхагаватам”, където всяка дума е стих и песен, всяка стъпка е танц и всички служат с любов на Върховната Божествена Личност, Шри Кришна.
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku