Алени приливи (Квартет за лунните приливи и отливи - II книга) - Дейвид Хеър - Цена: 30.00 лв.

Алени приливи (Квартет за лунните приливи и отливи - II книга)

Дейвид Хеър

Алени приливи (Квартет за лунните приливи и отливи - II книга)
Алени приливи (Квартет за лунните приливи и отливи - II книга)
Цена: 30.00 лв.
Код на продукта: 237407
Издателство: Артлайн
Автор: Дейвид Хеър
Подвързия: Твърда с джакет
Страници: 706 ч/б
Превод: Ивелина Минчева – Бобадова
Редакция и корекция: Венелин пройков
Корица: Георги мерамджиев
Формат: 16х24 см
ISBN: 9786191931408

Алени приливи (Квартет за лунните приливи и отливи - II книга) - Дейвид Хеър

/>Лунният прилив е настъпил и мостът Левиатан е открит: тронове ще бъдат разтърсени и сърца – разкъсани в един свят на война.
Ален прилив от рондийски легиони се стича към Изтока, поведен от въздушните кораби на Инквизицията, развели Свещеното сърце, яркото знаме на най-тъмните чеда на Църквата. Те посичат и разграбват всичко живо по пътя си през цяла Антиопия в името на император Констант. Ала най-голямото съкровище на императора – Сциталата на Кориний, се е изплъзнала от ръцете му и сега безмилостните инквизитори трябва да пребродят два континента, за да намерят артефакта: първоизточник на магьосническата мощ.
Срещу тях се изправят най-неочакваните персонажи. Аларон, провален маг, номадското момиче Кимбели и Рамита – някога просто едно момиче от пазара, се заричат да сложат край на порочния кръг на войната и да възстановят мира на Урте.
Изтокът и Западът са се сблъсквали и преди, но този път потайни фракции и заговори излизат наяве от сенките, а светът ще разкрие, че любовта, предаността и истината могат да бъдат подправени и използвани като оръжия, така силни, както меча и магията.
„Хеър разказва историята си с апломб в една ясна и стегната проза… „Кръвта на мага“ е една от доста добрите порции от епична фентъзи последица, която съм чел в последните няколко години“.
Безплатна доставка над 30 лв.
2117245688557513
2049444227-rt2brme72slj7sf1cqio7ap8u4u61gku